Üdv neked,idegen!

Nah szóval. Ennek a blognak az olvasását magamon kivül senkinek nem ajánlom,méghozzá azért mert az unalmas mindennapjaimat fogom elmesélni,ami valljuk be nemsok embert érdekel rajtam kivül.Ha mégis elkezded olvasni akkor sajnálom...én figyelmeztettelek:))

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hétvége

2007.12.02. 23:08 | ^Kyr@^ | Szólj hozzá!

Hát ez a hétvége is gyorsan eltelt.Azt hiszem,hogy rövid leszek most is jó szokásomhoz illően,merthogy a netem akadozik.Ez nagyon idegesitő tud lenni.
Szóval.Péntek: szerencsére sikerült irnom egy borzasztó matek dolgozatot.Ami ha 3-as akkor bukásra állok(igen,megint ez a helyzet:D Merthogy a múltkori képletes dolgozatot nem irta be -egyenlőre-).De már nemis érdekel.Ha ezkell a tanárnőnek,hát buktasson meg:).Voltam fogorvosnál.Megint.Sokadjára.Kb.ennyit a péntekről.
Szombat.Nemzeti ünnep.Mármint a románoknak.A központ úgy fel volt diszitve,hogy csak ámultam-bámultam.Sok tombház erkélyen ott lobogott a piros-sárga-kék zászló.Nagy hazafiak ezek mind itten:) Este tüzijátek is volt,szóval minden ami kell egy jó kis emlékezetes nemzeti ünnephez.
Vasárnap: a mai nap alvással és tanulással telt.Igen,kell aztis mivelhogy holnap félévit irok bióból.Milyen érdekes,hogy matek-info osztály irhat bióbol is félévit(választottként,persze). Nem nagyon megy,de majd holnap korábban felkelek,hogy átvegyem még egyszer a dolgokat.
Most megyek és fekszem le,mert reggel korán kerelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kyyra.blog.hu/api/trackback/id/tr89250207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása